Fehérkenyér.
Hozzávalók:
350 ml. víz
50 dkg finomliszt
15 dkg rétesliszt
2 kismérő só
2 kismérő cukor
2 nagymérő olaj
0.5 nagymérő 10 %-os ecet
1.5 kismérő porélesztő
Sütni: normál program, közepes szín,II.fokozat.
Fehérkenyér.
Hozzávalók:
350 ml. víz
50 dkg finomliszt
15 dkg rétesliszt
2 kismérő só
2 kismérő cukor
2 nagymérő olaj
0.5 nagymérő 10 %-os ecet
1.5 kismérő porélesztő
Sütni: normál program, közepes szín,II.fokozat.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.